Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-05@18:17:12 GMT

نحوه استرداد عوارض خروج از کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۶۰۸۶۰

افرادی که در سال جاری اقدام به پرداخت عوارض خروج از کشور کرده‌اند اما قصد استفاده از آن را در زمان باقی مانده سال ندارند، می‌توانند مبالغ خود را به صورت الکترونیکی استرداد کنند.به گزارش بلاغ، بانک ملی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی، تعرفه پرداخت عوارض خروج از کشور سالانه متناسب با نوع سفر اعم از سیاحتی، زیارتی، زمینی و هوایی و تعداد تردد مسافر در همان سال تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، افرادی که در سال جاری اقدام به پرداخت عوارض خروج از کشور کرده؛ اما قصد استفاده از آن را در زمان باقی مانده سال ندارند، می‌توانند مبالغ خود را به صورت الکترونیک استرداد کنند.

در این اطلاعیه آمده است؛ بدیهی است عوارض خروج از کشور در سال جدید نیز بر اساس تعرفه اولین سفر مسافر در سال ۹۸ محاسبه می‌شود؛ به نحوی که افرادی که در سال ۹۷ عوارض خروج از کشور خود را پرداخت کرده اند، می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان امور مالیاتی به آدرس www.evat.ir نسبت به ثبت درخواست استرداد وجوه خود اقدام و مبالغ خود را در اسرع وقت بدون نیاز به مراجعه حضوری به بانک و به صورت الکترونیکی استرداد و عوارض با تعرفه جدید را در سال آینده پرداخت کنند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۶۰۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.    این انتخابات برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده از مجلس بعدی است که در دور اول، نامزد‌های آنها حدنصاب قانونی تعداد رأی را کسب نکرده بودند.   ۲۲ حوزه انتخابیه در ۱۵ استان مشغول برگزاری این انتخابات خواهند بود که در ۸ حوزه، «تمام مراحل انتخابات الکترونیکی است.»   در انتخابات تمام الکترونیکی، علاوه بر احراز هویت رأی دهندگان، ثبت رأی و شمارش آن هم الکترونیکی است؛ در این روش، به رأی دهندگان به جای تعرفه کاغذی، «کارت تعرفه» داده می‌شود.   کارت‌های تعرفه روی محلی مشخص از صندوق‌های الکترونیکی گذاشته می‌شود و رأی دهندگان شماره (کد) نامزد‌ها را ثبت می‌کنند.   محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور، که در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما از چاپ ۷ و نیم میلیون تعرفه برای این دور از انتخابات خبر داد، گفته «برای حوزه‌های انتخابیه‌ای هم که انتخابات تمام الکترونیکی دارند، تعرفه فرستاده می‌شود.»   بیشتر بخوانید انتخابات الکترونیکی چیست و چگونه انجام می‌شود؟ مروری بر ۸ ماهِ انتخاباتی   آقای اسلامی افزوده که برای این حوزه‌ها تعداد تعرفه کمتری فرستاده می‌شود تا «اگر اختلالی در انتخابات الکترونیکی به وجود آمد، از تعرفه‌های کاغذی استفاده شود.»   سخنگوی ستاد انتخابات کشور پیش از این و به تازگی گفته «در حوزه‌هایی که رأی گیری الکترونیکی است، جمع‌بندی نتایج حدود یک ساعت زمان خواهد برد.»

دیگر خبرها

  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد