Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@14:17:53 GMT

نرخ عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان بالاست

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۵۵۱۹۹

سید تقی کبیری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در خصوص بالا بودن نرخ عوارض خروج از کشور برای شهرهای مرزنشین گفت:قبل از لایحه بودجه ۹۸ طرح دو فوریتی تهیه کردیم که بعد به یک فوریتی تبدیل شد و بحث مرزنشینان را مطرح کردیم که عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان مطابق نرخ سال ۹۶ اخذ شود با این استدلال که در  مرز هوایی افزایش عوارض خروج از کشور ۶_۳ برابر شد و در مرزهای زمینی با افزایش مواجه بودیم که مطابق آن مرزنشینانی که درصد بالایی از گذران زندگی خود را از مراودات مرزی انجام میدادند دچار مشکل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح مذکور در مجلس رای نیاورد افزود: در لایحه بودجه ۹۸ نیز به این موضوع ورود کردیم، دولت پیشنهاد کرده بود که عوارض خروج از کشور باید طبق روال افزایش یابد و فقط دنبال این بود که عوارض خروج از کشور  برای عتبات عالیات در ایام اربعین معاف و در سایر روزهای سال با نرخ سال ۹۶ محاسبه شود.

مرزنشینان برای یکبار عوارض خروج از کشور را مطابق نرخ سال ۹۶ پرداخت خواهند کرد

کبیری ادامه داد: با پیشنهاد بنده متاسفانه این طرح در صحن علنی مجلس رد شد ولی بعد از آن طرحی مصوب کردیم که مرزنشینان برای یکبار عوارض خروج از کشور را مطابق نرخ سال ۹۶ پرداخت کنند و دفعات بعدی با افزایش پلکانی محاسبه خواهد شد.

مرزنشینان با یکبار  معافیت از پرداخت عوارض نمی توانند امورات خود را اداره کنند

وی با تاکید بر اینکه با مرزنشینان با یکبار  معافیت نمی توانند امورات خود را اداره کنند افزود: ما به این موضوع اعتراض داریم و باید به بحث عوارض مرزنشینان به صورت ویژه نگاه کرد زیرا مرزنشینان  صرفا برای تفریح از کشور خارج نمی‌شوند بلکه مراوداتی برای گذران زندگی‌شان دارند و بالاتر از این موضوع بیشتر مرزنشینان روابط خوشاوندی با کشورهای مجاور دارند و مرتبا هر ۲_۳ ماه یکبار برای بازدید به آن سوی مرز می روند و اگر در هر بار بخواهند این مبلغ بالا را پرداخت کنند متضرر می شوند.

نرخ عوارض خروج از کشور برای مرزنشینان بالاست

نماینده مردم خوی، چایپاره در مجلس شورای اسلامی افزود: گاها این عوارض برابر همان درآمد ماهیانه مرزنشینان است و اگر در هربار به طور مثال ۴ نفر بخواهند برای دید و بازدید و یا تجارت از مرز خارج شوند از لحاظ اقتصادی آسیب میبینند زیرا مرزنشینان درآمدشان کمتر از ۱ میلیون تومان است.

مرزنشینان با تایید فرمانداری می توانند یکبار با تعرفه سال ۹۶ عوارض خروج از کشور را پرداخت کنند که این مصوبه از امسال اجرایی می شود

وی گفت: مرزنشینان با تایید فرمانداری می توانند یکبار با تعرفه سال ۹۶ عوارض خروج از کشور را پرداخت کنند و شهرهایی که مستقیما با مرز  ارتباط دارند و بین شهر و مرز شهر دیگری وجود ندارد جزء مرزنشینان حساب می شوند و شامل این مصوبه خواهند شد و  از امسال اجرایی می شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مرزنشینان عوارض خروج از کشور نرخ عوارض کبیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۵۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی

محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه بزرگ ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. بنابر این کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن ها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت بزرگ جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • انواع مهتابی ال ای دی دیواری در الکتریکی آنلاین
  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود
  • ۹ نکته کلیدی گمرک در اجرای مطلوب قانون ساماندهی مبادلات مرزی
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است