Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@20:02:52 GMT

10 کاري که قبل از پرواز بايد انجام داد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۷۱۷۸

10 کاري که قبل از پرواز بايد انجام داد

خبرگزاری آریا- جا گذاشتن بلیط و پاسپورت، دیر رسیدن به فرودگاه و جا ماندن از پرواز کابوس‌هایی هستند که هیچ مسافری دوست ندارد به واقعیت تبدیل شوند. اگر نمی‌خواهید درست قبل از پرواز با این کابوس روبرو شوید و لحظاتی آرام و بدون استرس را تا زمان رسیدن پرواز سپری کنید، خواندن مطلب زیر به شدت توصیه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری آریا، بنا بر اعلام آژانس هواپیمایی ستاره ونک هنگام خرید بلیط هواپیما فرقی نمی‌کند مقصد شما شهری در ایران است یا مکانی دوردست در خارج از کشور، با بلیط ماهان می‌خواهید سفر کنید یا بلیط لوفت هانزا را رزرو کرده‌اید، در هر صورت اگر هنگام رسیدن به فرودگاه وسایل ضروریتان را فراموش کرده باشید، به راحتی پرواز را از دست داده و کاری از دستتان برنمی‌آید؛ اما نگران نباشید چرا که با چند ترفند ساده می‌توانید پروازی آرام و بی‌دغدغه را داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای دانستن این راهکارهای ساده با آژانس هواپیمایی ستاره ونک همراه شوید.

1-چک لیست تهیه کنید

چند روز قبل از پرواز یک دفتر یادداشت برداشته و هر چیزی که به ذهنتان می‌آید و برای روز پرواز به آن احتیاج پیدا خواهید کرد را در آن یادداشت کنید. شب قبل از پرواز نگاهی کوتاه به یادداشت‌هایتان بیندازید. وسایل ضروری را برداشته و وسایلی را که به آن احتیاج ندارید خط بزنید. بدین ترتیب شما علاوه بر سبک کردن بارتان، هیچ وسیله‌ای را فراموش نخواهید کرد.

2-دلبستگی به وسایل را فراموش کنید

این را به خاطر داشته باشید، شما فقط برای چند روز خانه نیستید بنابراین لازم نیست کل اتاقتان را با خود حمل کنید. از برداشتن وسایل غیر ضروری خودداری کنید چرا که سنگین بودن چمدان فقط معطلی در فرودگاه برای پرداخت اضافه بار را به همراه خواهد داشت. در طول سفر متوجه خواهید شد بدون همراه داشتن برخی از وسایل هم می‌توان به زندگی ادامه داد.

3-چمدان‌هایتان را وزن کنید

شب قبل از پرواز چمدانتان را وزن کنید. اگر وزن چمدان بیشتر از میزان اعلام شده از طرف شرکت هواپیمایی است و شما هیچ راهی برای کم کردن آن ندارید، کمی زودتر به فرودگاه رفته و کارهای مربوط به اضافه بار مانند پرداخت جریمه را بدون نگرانی انجام دهید.

4-نشانه‌ها را دنبال کنید

چمدان‌های خود را با یک روبان رنگی یا هر وسیله‌ی دیگری نشانه‌گذاری کنید. با این کار هنگام پیاده شدن از هواپیما و تحویل بار اگر چمدانی مشابه چمدان شما در بار وجود داشته باشد، به راحتی می‌توانید بار خود را پیدا کنید. حتی می‌توانید نام و شماره خود را روی چمدان بچسبانید تا در صورت گم‌شدن، بتوانند شما را پیدا کرده و چمدان را تحویلتان دهند.

5-یک کیف کوچک همراه داشته باشید

پاسپورت، کارت ملی، بلیط، موبایل، شارژر و تمامی وسایلی را که قبل و در طول پرواز به آن‌ها احتیاج پیدا خواهید کرد را درون یک کیف کوچک گذاشته و همراه داشته باشید تا در صورت لزوم به راحتی بتوانید از آن‌ها استفاده کنید. همچنین اگر از داروی خاصی استفاده می‌کنید آن را همراه با نسخه پزشک و دستورالعمل استفاده از دارو داخل کیف گذاشته و با خود به کابین هواپیما ببرید.

6-به سایت فرودگاه سر بزنید

در برخی از موارد ممکن است پرواز با تأخیر و یا حتی تعجیل همراه باشد، بنابراین شب قبل از سفر به سایت فرودگاه مراجعه کرده و ساعت پرواز را مجدداً چک کنید. حتی می‌توانید با اطلاعات فرودگاه تماس گرفته و زمان دقیق پرواز را با دادن شماره پرواز سؤال کنید.

7-پول نقد همراه داشته باشید

در سفر به داشتن کارت اعتباری اکتفا نکنید. درست است که امروزه همه جا از دستگاه کارتخوان استفاده می‌کنند اما برای احتیاط بهتر است همیشه مقداری پول نقد نیز همراه داشته باشید.

8-عوارض خروج از کشور را پرداخت کنید

این مرحله مختص پروازهای خارجی است. همانطور که می‌دانید مسافران خارجی برای سفر باید عوارض خروج از کشور را پرداخت نمایند. پرداخت عوارض از راه‌های زیر امکان‌پذیر است:

1-مسافران می‌توانند چند روز قبل از سفر عوارض خروج را از طریق بانک ملی یا سامان پرداخت کنند.

2-مسافران می‌توانند عوارض خروج را به صورت آنلاین و از طریق سامانه اینترنتی مختص به این کار واریز کرده و پرینت آن را همراه داشته باشند.

3-مسافران می‌توانند عوارض خروج را از طریق گیت‌های مستقر در فرودگاه پرداخت کنند. در فرودگاه‌ها گیت‌های پرداخت عوارض برای اتباع ایرانی و خارجی به صورت جداگانه وجود دارند. قبل از ایستادن در صف پرداخت عوارض، دقت کنید گیت را درست انتخاب کرده باشید.

به این نکته توجه کنید واریز مبلغ عوارض خروج از هر طریقی که انجام شود، 30 دقیقه زمان می‌برد تا در سیستم ثبت شود؛ بنابراین بهتر از پرداخت عوارض را به ساعت پایانی موکول نکنید و یا اگر می‌خواهید این کار را در فرودگاه انجام دهید، زودتر از زمان لازم در فرودگاه حضور پیدا کنید.

9-قوانین حمل بار را مطالعه کنید

همراه داشتن برخی از وسایل و داروها بدون نسخه پزشک در هواپیما ممنوع می‌باشد و هر کدام از ایرلاین‌ها نیز قوانین ویژه‌‎ای برای حمل بار دارند. از این رو قبل از پرواز به سایت شرکت هواپیمایی که بلیط را از آن خریداری کرده‌اید مراجعه کرده و قوانین حمل بار را مطالعه کنید. اگر مجبور به استفاده از داروی خاصی هستید، حتماً نسخه پزشک را همراه داشته باشید.

10-به موقع بخوابید

در نهایت همه چیز را آماده کرده و شب قبل از پرواز را به راحتی بخوابید. چرا که خواب ماندن و عجولانه رفتن به سمت فرودگاه بدترین چیزی است که ممکن است اتفاق بیافتد. حتی اگر برایتان مقدور است وقت خواب خود را یک یا دو ساعت به جلو برده تا بعد از بیدار شدن وقت کافی برای انجام دادن کارهایتان داشته باشید.

آژانس هواپیمایی ستاره ونک با داشتن کارشناسان مجرب آماده پاسخگویی به سؤالات شما در زمینه رزرو و خرید بلیط هواپیما به تمامی نقاط ایران و جهان می‌باشد. جهت خرید بلیط هواپیما می‌توانید با شماره 88880000-021 تماس گرفته و یا به صورت حضوری به آدرس آژانس ستاره ونک واقع در میدان ونک، نرسیده به چهارراه جهان کودک، پلاک 53 مراجعه کنید.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پرواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید

ایسنا/سمنان ​​​​​​​رئیس پلیس فتای استان سمنان در خصوص نصب همراه بانک‌های جعلی به شهروندان هشدار داد و گفت: کاربران، نرم افزارهای همراه بانک را فقط از منابع معتبر دریافت کنند.

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است. 

وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی  بدافزار و قرار دادن نرم‌افزارها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده  و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند. 

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی،  cvv۲ و تاریخ انقضای کارت  را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند. 

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن های بانکی حتما از سکوهای عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن های آلوده که اکثرا لینک آنها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک ها به وسیله پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی برای شما ارسال می شود، اکیدا خودداری کنید. 

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۱۳ زائر حج عمره از فرودگاه مشهد عازم سرزمین وحی شدند
  • بازگشت عمره گزاران یزدی به استان
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه در ۱۶ اردیبهشت
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • تلاش برای برقراری پرواز مستقیم حجاج اردبیلی به مدینه
  • فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • تداوم بارندگی همراه با رعد و برق شدید در امارات+فیلم
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه در ۱۴ اردیبهشت
  • فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (۱۴اردیبهشت ۱۴۰۳)