Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس در تشریح جدید ترین مصوبات این کمیسیون و گفت: از تاریخ ۴ شهریور تا ۲۲ مهر سال آینده، زائران زمینی عتبات عالیات از پرداخت عوارض خروج از مرزهای کشور، معاف هستند.

به گزارش ایمنا به نقل از خانه ملت، رحیم زارع در نشست خبری صبح امروز -سه شنبه، ۱۶ دی ماه- در تشریح مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ از بررسی حوزه مالیات در لایحه بودجه سال آینده خبر داد و اظهار کرد: از این درآمدها برای حمایت از اقشار محروم، رونق تولید و کارآفرینی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت موظف است در سال آینده از واردات لوازم آرایشی ۱۵ درصد عوارض گمرکی و سود بازرگانی اخذ کرده و اعتبارات به دست آمده را به هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی برای خرید عضو مصنوعی، کاشت حلزون شنوایی و درمان بیماران خاص مانند اوتیسم اختصاص دهد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس اضافه کرد: بر اساس پیشنهاد دولت مقرر شد از پزشکان ۱۰ درصد مالیات علی‌الحساب کسر شود. این موضوع شامل درآمد، حقوق و کارانه نمی‌شود.

زارع با اشاره به یکی دیگر از مصوبات کمیسیون متبوعش ادامه داد: بر اساس پیشنهاد دولت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری مکلف شدند تا اطلاعات هویتی، مالی و اقتصادی افرادی که تا پایان سال ۹۹ مالیات معوق خود را پرداخت نکرده اند را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار دهند تا ۳۰ درصد مطالبات معوق از این افراد کسر شود. در صورت عدم اجرای آن بانک‌ها و مؤسسات اعتباری ۲ درصد از ۳۰ درصد و بیمه‌ها ۵ درصد جریمه می‌شوند.

پیش بینی دو هزار میلیارد تومان برای انجام اقدامات فرهنگی در مناطق محروم

وی یادآور شد: بر اساس پیشنهاد دولت در سال آینده به هر پیامک یک تومان (۱۰ ریال) افزوده می‌شود تا از این اعتبارات، برای اجرای قانون حمایت از معلولان و ساماندهی کودکان کار استفاده شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس اضافه کرد: بر اساس پیشنهاد کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مقرر شد اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان از اپراتورهای تلفن همراه به منظور انجام اقدامات فرهنگی مانند توسعه اینترنت و… در مناطق محروم اخذ شود.

زارع تصریح کرد: در کمیسیون تلفیق مصوب شد تا در سال آینده همه حرفه‌ها از جمله وکلا و پزشکان مکلف به نصب پایانه فروشگاهی شوند.

وی در تشریح مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق توضیح داد: کارفرمایان باید در هر مرحله پرداخت به پیمانکاران مالیات ارزش افزوده را کسر کنند، اگر پرداختی نداشته باشند، سازمان امور مالیاتی نمی‌تواند از پیمانکاران درخواست سهم مالیات کند.

عوارض خروج از کشور در سال آینده در کمیسیون تلفیق تعیین تکلیف شد

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس همچنین از تصویب مبلغ عوارض خروج از کشور در سال آینده در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه کمیسیون، از زائران عتبات عالیات و مرزنشینان تنها یک‌بار عوارض خروج از کشور اخذ می‌شود. اطلاعات مربوط به مرزنشینان در سامانه وزارت کشور باید درج شود.

زارع با بیان اینکه عوارض خروج از کشور ورزشکاران تیم‌های ملی با مجوز وزارت ورزش و جوانان افزایش تصاعدی ندارد و در هر مرحله همانند نخستین بار محاسبه می‌شود، افزود: از تاریخ ۴ شهریور تا ۲۲ مهر سال آینده، زائران زمینی عتبات عالیات از پرداخت عوارض خروج از مرزهای کشور، معاف هستند.

وی تصریح کرد: سازمان امور مالیاتی با همکاری شهرداری‌های کشور باید واحدهای مسکونی خالی از سکنه در شهرهایی با بیش از ۱۱۰ هزار نفر را از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ شناسایی و مالیات را با توجه به قانون جدید برای پرداخت احصا کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ مجلس همچنین اضافه کرد: همه پایگاه‌های بسیج از پرداخت هزینه انشعاب‌های آب، برق و گاز معاف هستند.

کد خبر 466623

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رحیم زارع كميسيون تلفيق لایحه بودجه 1400 خروج زائران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عوارض خروج از کشور بر اساس پیشنهاد عتبات عالیات سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدعلی حسینی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه دیر با تسلیت سال‌روز شهادت امام جعفر صادق (ع)، اظهار داشت: بزرگداشت این امام بزرگوار یک وظیفه دینی و تکریم شعائر الهی است و همه باید در این زمینه احساس تکلیف کنیم.

امام جمعه دیر افزود: امام جعفر صادق (ع) تنها متعلق به شیعیان نیست بلکه بسیاری از بزرگان اهل تسنن نیز نسبت به ایشان ابراز ارادت دارند.

امام جمعه دیر بیان کرد: امام جعفر صادق (ع) با استفاده از شرایطی که وجود داشت، دانشگاه بزرگ جعفری را تأسیس و هزاران شاگرد تربیت کرد.

وی ادامه داد: امروز جهان بشریت و جهان اسلام بویژه جهان تشیع وام دار امام صادق (ع) هستند و آنچه حوزه‌های علمیه دارند خوشه چین مکتب این امام است.

حسینی گفت: امام صادق (ع) همزمان با گسترش علم و دانش و تربیت شاگرد و مبارزه با فرقه‌ها و جریان‌های سیاسی، با دستگاه خلافت نیز در حال مبارزه بود.

وی با بیان اینکه امام از انقلابیون حمایت می‌کرد و افراد را از ارتباط با سلاطین جور بر حذر می‌داشت، افزود: وفاداری، آینده نگری، حیا، حسن خلق و آزادگی ویژگی‌های یک انسان آزاده از دیدگاه امام صادق (ع) است.

حسینی با تبریک روز شوراها، گفت: شوراها مظهر مشارکت مردم در امور جامعه خود هستند. انتظاراتی که مردم از شوراها دارند زیاد نیست. شوراییان با وحدت کلمه به مردم خدمت کنند. دوره خدمت تمام می‌شود خوشا به حال کسانی که خدمتگزار مردم هستند.

وی با تبریک روز جهانی کار و کارگر، بیان کرد: کارگران در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس و تا امروز در مقابله با جنگ اقتصادی دشمن نقش تعیین کننده و برجسته ای داشته‌اند و در تحقق شعار سال رکن اصلی کارگران هستند.

امام جمعه دیر تاکید کرد: باید به امنیت و بیمه شغلی و ایمنی و توانمندسازی کارگران توجه و قراردادهای موقت کارگران به ثابت و دائمی تبدیل شود. تأخیر چندماهه در پرداخت حقوق کارگران برخلاف سیره معصومین است.
خود کارگران هم ارزش خود را بدانند و در کارشان امانت داری و محکم کاری داشته باشند.

وی با گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله مطهری گفت: این شخصیت آگاه به شبهات زمان خود بود و آثار ایشان بلااستثنا سازنده است.

حسینی با تبریک روز معلم و اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار با جمعی از معلمان کشور، بیان کرد: معلم هویت ساز نسل آینده کشور است. معلمان جایگاه خود را درک کنند.

وی با بیان اینکه تجلیل از معلم باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود، افزود: همه باید جایگاه معلمان را بشناسیم و به دیده احترام و تکریم نگاه کنیم که اگر معلم در جامعه عزیز و محترم بود می‌تواند نقش خود را ایفا کند و در سازندگی کشور تأثیرگذار باشد.

امام جمعه دیر با بیان اینکه هیچ دستگاهی قابل مقایسه با آموزش و پرورش نیست، گفت: همه مسائلی که در جامعه تحقق پیدا می‌کند به نیروی انسانی نیاز دارد که آموزش و پرورش آن را تربیت و تأمین می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم توانمندسازی معیشتی و مادی معلمان، افزود: آموزش و پرورش شهرستان مسائل و آسیب‌های مدارس را شناسایی و برطرف کند.

خطیب جمعه دیر با اشاره به برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی کشور با حضور شرکت‌های تجاری از پنج قاره جهان، خاطرنشان کرد: برگزاری این نمایشگاه و رویدادهای جانبی آن فرصت مناسبی برای رشد و تعمیق روابط سیاسی و اقتصادی با جهان بویژه کشورهای آفریقایی است که یک قاره بکر است و نزدیک نیمی از طلای جهان و یک سوم کل مواد معدنی دنیا را در خود جای داده است.

وی افزود: ما عملیات ترکیبی وعده صادق را دیدیم که دنیا را متحیر و قدرت تصمیم گیری نظام اسلامی را بر همه روشن کرد که امیدواریم در عرصه اقتصادی هم عملیات وعده صادق داشته باشیم و مسئولان بتوانند مشکلات مردم رادحل کنند.

حسینی با اشاره به مطرح شدن بحث حذف شهرستان دیر از سهم عوارض آلایندگی صنایع پارس جنوبی در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی، گفت: با پیگیری‌های فرماندار شهرستان دیر تاکنون هیچکدام از مقامات مسئول و مسئولان مربوطه این مسئله را تأیید نکرده اند. بهرحال مردم دغدغه و انتظار دارند که ما در این زمینه نظر بدهیم و موضع بگیریم.

وی یادآور شد: ما قبلاً در سال ۹۸ که این مسائل مطرح شد با صراحت عرض کردیم شهرستان دیر بعنوان یکی از چهار شهرستانی که این آسیب‌های اجتماعی و آلایندگی‌ها دامن گیر آن شده، سهمی و حقی دارد که باید این حق بطور کامل به شهرستان داده شود و هیچ عذر و بهانه‌ای برای مردم ما قابل پذیرش نیست.

امام جمعه دیر با اشاره به عدم توزیع عوارض آلایندگی از سال ۱۴۰۰ تاکنون، گفت: این موضوع مربوط به شهرستان‌های جنوبی است، چرا مسئولان استان امروز و فردا می‌کنند مشکل و گیر کار کجاست؟

وی افزود: بالاخره عوارض آلایندگی این چند سال مبلغ کلانی هست که اگر به موقع به شهرستان‌های جنوبی داده شود می‌تواند تحولی در این شهرستانها ایجاد کند. انتظار داریم مسئولان هم راجع به سهم شهرستان دیر و هم توزیع سهم عوارض آلایندگی توجه کنند که دیر نشود.

حسینی با اشاره به نیاز بندر دیر به راه اندازی ایستگاه دوم برق، عنوان کرد: پیگیری‌هایی از سوی ما و مسئولان سابق و فعلی برای احداث ایستگاه دوم برق شهرستان انجام شده که اعتبار خوبی گذاشته شده است و برای خط انتقال ۷۷۰ میلیارد تومان و خود ایستگاه بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است که با توجه به عبور خط انتقال از زمین‌های مردم نیازمند همکاری آنها است طبعاً اگر خسارتی هم هست پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به جنگ غزه، بیان کرد: آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها و هم دستان آنها با وجود تلاش‌هایی که داشتند، نتوانستند موضوع غزه را از مسئله اول دنیا حذف کنند و باید همه ما سعی کنیم مسئله اول بودن غزه از رونق نیفتد.

حسینی ابراز کرد: طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق علاوه بر ضربه نظامی بر حیثیت رژیم صهیونیستی یک طوفانی در افکار و اندیشه جهانیان ایجاد کرد. چه کسی باور می‌کرد در دانشگاه‌های آمریکا به زبان فارسی مرگ بر اسرائیل بگویند.

کد خبر 6095836

دیگر خبرها

  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود